Slimmer Kopen®

Slimmer Kopen® is een koopoplossing die mensen met een smalle beurs in staat stelt met tientallen procenten korting een woning te kopen van de corporatie.

Recht op terugkoop

Als tegenprestatie heeft de corporatie het eerste recht om de woning terug te kopen. Vanaf oktober 2010 is het voor corporaties ook mogelijk om voor een terugkoopplicht te kiezen.

Bij terugkoop of doorverkoop ontvangt de corporatie de gegeven korting terug. Tevens deelt de corporatie in de waardevermeerdering of -vermindering bij terugkoop.

Gebruiksrecht Slimmer Kopen®

Slimmer Kopen® is ontwikkeld door woningcorporatie Trudo uit Eindhoven. U als corporatie kunt ook het gebruiksrecht van Slimmer Kopen® verwerven. Tegen een vergoeding krijgt u de beschikking over een compleet pakket aan contracten, documenten en bijbehorend verkoopmateriaal.

Vragen over Slimmer Kopen®

Kooplab begeleidt voor Trudo de uitgifte van licenties Slimmer Kopen®. Ook voorziet Kooplab in gerichte adviezen over de manier waarop u Slimmer Kopen® met succes aan de man brengt bij uw eigen medewerkers en lokale partijen als notarissen, makelaars en banken.

Kooplab faciliteert een full-service helpdesk voor alle vragen over Slimmer Kopen®. De helpdesk is beschikbaar gedurende de looptijd van het gebruiksrecht van de licentiehouder.

Meer informatie over Slimmer Kopen® vindt u op www.slimmerkopenvoorcorporaties.nl. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Kooplab. Wij helpen u graag verder.

Belangrijke voordelen van Slimmer Kopen®